V soboto, 13. 12. 2014, se bo ob 21.00 uri v MC Krško pričel koncert dveh slovenskih skupin, Ooral sea in Clade.

Ooral sea sta dva tipa iz Slovenije, ki igrata muziko. Vsaj tako se predstavljata Slavc in Bufo, fanta iz Krškega, ki igrata komad Fake Food. Tudi videospot za skladbo se sklada s celotnim paketom – sloni na garažnem pristopu, kar v njunem primeru pomeni, da sta za vse odgovorna sama. Video je rahlo odpiljen in zajebantski, predvsem pa iskren in neumeten.

Skupina Clade preigrava alternativni rok, njihova glasba pa je v celoti avtorska. Besedila so družbenokritična in nastavljajo današnji družbi ogledalo. Glasbo skupine Clade definirata predvsem subtilen kitarski zvok in energičen ritem. Koncert v Krškem je nova postaja na njihov turneji po Sloveniji ob predstavitvi njihovega prvega albuma Firstborn, ki je izšel oktobra. Vsi, ki se boste udeležili koncerta, boste ob vstopnici dobili tudi brezplačno digitalno plato.

Spodaj si oglejte uradna videospota obeh nastopajočih.

 

Ooral sea – Fake Food

 

Clade – Sheep

 

Lokacija: MLADINSKI CENTER KRŠKO, Cesta krških žrtev 105, Krško

V četrtek, 18. 12. 2014 ob 20:00 uri, vsi ljubitelji pravega Bluesa, ne smete zamuditi koncerta, slovenske unikatne skupine Mojo Hand, ki se bo odvijal v Klubu Zlati Zob v ZZ Plesno – koncertni dvorani.

Mojo Hand so skupina izvrstnih glasbenikov, ki vedno poskrbijo za kvalitetno izvedeno glasbo ter s čustvi nabito mešanico Bluesa in Soula. S svojo energijo in odličnim pristopom publiki sežejo vedno vse tja do srca. Mojo Hand deluje že od leta 1995 in je že od začetka zasnovan na podlagi texaškega Bluesa ter Rhytm’n’Bluesa.

Odzivi na koncerte skupine Mojo Hand so vedno odlični. Skupina je posebna zaradi dobre uigranosti, dinamičnega repertoarja, izjemnega in močnega glasu pevke Azre, katere glas je ustvarjen za to zvrst glasbe. Slovenska Blues zasedba bo tokrat predstavila tudi nekaj avtorskega materiala, zato ljubitelji te zvrsti glasbe ne smete zamuditi koncerta.

Vstopnice

 • V predprodaji 10 €
 • Na dan koncerta 15 €

Vstopnice lahko kupite v klubu Zlati Zob od srede do sobote med 18:00 in 23:59 ter vseh na prodajnih mestih Eventim
Da boste še pred koncertom, dovolj ogreti.

Mojo Hand – Azra

 

Lokacija: Klub Zlati Zob, Dvorec Sela, Zaloška cesta 69, 1000 Ljubljana

V soboto, 13. 12. 2014 ob 21:00 uri ne zamudite koncerta skupine Slainte Ol` Friend. Koncert bo potekal v Ilirski Bistrici v Mladinskem klubu Nade Žagar (MKNŽ).

Člani skupine Slainte Ol` Friend so nekoliko nenavadna slovenska skupina, saj njihova duša pripada irskim vižam in poskočnicam. Skupina je dokaz, da glasba ne pozna meja. Njihov repertoar zajema stare irske viže legendarnih Dubliners, The Pogues, Flogging Molly, Dropkick Murphys in drugih.

Če  želite pravo Irsko »fešto«, le pridite na njihov koncert v Ilirsko Bistrico. Za pokušino pa smo vam pripravili nekaj Irskih viž, v njihovi izvedbi.

Sláinte ol’ Friend – Whiskey in the jar

Sláinte ol’ Friend – Tell me ma

Sláinte ol’ FriendDrunken Lullabies

 

Lokacija: Mladinski klub Nade Žagar (MKNŽ) Bazoviška 26, 6250 Ilirska Bistrica

V petek, 5. 12., bosta MC Kotlovnico v Kamniku zatresla dva banda: Clade in Scarecrow.

Clade je alternativna rock skupina, ki prihaja iz celotne Slovenije, svoj štab pa ima v Polhovem Gradcu. Njihova glasba je v celoti avtorska, besedila so družbenokritična in nastavljajo današnji družbi ogledalo. Koncert v Kamniku je ena izmed postaj na njihov turneji po Sloveniji ob predstavitvi njihovega prvega albuma Firstborn, ki je izšel oktobra. Vsi, ki se boste udeležili koncerta, boste ob vstopnici dobili tudi brezplačno digitalno plato.

Publiko bo pred koncertom skupine Clade ogrevala skupina Scarecrow, poznana domača skupina, ki se je letos predstavila že na Kamfestu in v Kotlu.

Za ogrevanjem pred koncertom si oglejte dva videospota skupine Clade.

Clade: The Animal Liberation

Clade: Sheep

Vstopnina: 2 €

Lokacija: MC Kotlovnica Kamnik, Fužine 10, 1241 Kamnik

V soboto, 6. 12. 2014, ob 22:00 uri bo v Cvetličarni v Ljubljani potekal velik koncert pred snemanjem nove plate, znanega slovenskega raperja Klemna Klemna. Koncert bo zagotovo nepozaben, zato ga ne smete zamuditi.

Na vidiku je torej nedvomno nova Klemnova plata, ki bo postregla s svežimi ritmi in novimi začinjenimi besedili.

Na koncertu bodo skupaj z njim navduševali skupina Dubzilla, njegova stalna spremljevalna zasedba. Dubzilla je edinstvena 5 – članska domača avtorska in instrumentalna dub zasedba.

Vstopnina:

 • Vstopnina je 10 €

Vstopnice lahko kupite na Eventimu in Petrolu.

Zarapajte še pred koncertom:

Klemen Klemen – Keš Pičke

Klemen Klemen – Jaz sem umrl

Klemen Klemen – Terapija

 

Lokacija: Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana

V petek, 5. 12. 2014, ob 21:00 uri ne zamudite koncerta skupine Manouche, ki bo v Cvetličarni v Ljubljani, predstavila svoj novi album.

Glasbena skupina Manouche je petčlanska zasedba, ki prisega na swing, v njihovi glasbi pa je mogoče zaslutiti tudi nekaj rock-a in jazz-a. Manouche imajo velik mednarodni potencial, premorejo preprosta besedila, močne plesne ritme, so v trendu, imajo melodične linije in nekaj glasbenih virtuozov. Skupina Manouche je bila pred kratkim tudi na turneji mednarodnega festivala Le Grand Soufflet, kjer je skupina opravila več uspešnih nastopov. Skupina Manouche je, tako kot vedno, tudi v Franciji pustila dober vtis in kar nekaj albumov.

Ne zamudite priložnosti in pridite na koncert, ki bo potekal v ljubljanski Cvetličarni. Na koncertu, poleg predstavitve novega albuma ne bodo manjkale njihove dosedanje uspešnice. Zasedba Manouche, vas bo popeljala v zvok 20-ih in 30-ih let prejšnjega stoletja, seveda v sodobni in izjemno privlači zvočno-plesni podobi, s svojimi prešernimi ritmi in vrhunskim vzdušjem.

Skupina Manouche bo zaslužna, da boste na prvi petek v decembru deležni prave elektro swing poslastice. Da bo večer še bolj poseben, ne bodo manjkali tudi številni znani gostje, kot so:

 • Alenka Godec
 • Klemen Klemen
 • Hannaah Mancini
 • + gost presenečenja

Vstopnina:

 • Prvih 100 vstopnic: 12,99 €
 • Predprodajna cena: 14,99 €
 • Na dan koncerta: 17,99 €

Vstopnice lahko kupite na Eventimu in Petrolu.

 

Pred koncertom lahko »zasvingate« že doma.

Manouche – Bi Šla naprej?

Manouche – Kje Si Lubi?


Lokacija: Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana

V sredo, 3. 12. 2014 ob 20:00 uri ne zamudite koncerta ameriške skupine Suicide Silence v spremstvu Thy Art Is Murder. Koncert se bo odvijal v Kinu Šiška v Ljubljani.

Skupina Suicide Silence, ki preigrava metal/death metal, je nedolgo nazaj tragično izgubila člana skupine, vokalista Mitch-a Lucker-ja, ki ga s ponosom in uspehom nadomešča Herman Hermida. Skupina je tudi tik pred izidom novega albuma You Can’t Stop Me, ki naj bi izšel še letos. Vsi ljubitelji metala ne smete zamuditi koncerta, saj skupina obljublja velik koncertni »masaker« in odlični spremljevalni skupini.

Skupino Suicide Silence bo kot že omenjeno spremljala skupina Thy Art Is Murder, ki prihaja iz Avstralije. Premierno pa se bo predstavila zasedba Fit for an Autopsy, ki prihaja iz Jerseya.

Vstopnice

 • 25 € v predprodaji
 • 30 € na dan koncerta

Vstopnice lahko kupite TUKAJ.

Da boste pripravljeni na koncert, smo za vas našli nekaj videospotov vseh nastopajočih skupin.

Suicide Silence – You Can`t Stop Me

Thy Art Is Murder – The Purest Strain Of Hate

Fit for an Autopsy – Still We Destroy

 

Lokacija: Kino Šiška Center for Urban Culture Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana

V soboto, 29. 11. 2014, ob 22:00 uri ne zamudite koncerta skupine Elvis Jackson. Koncert bo potekal v KluBaru v Kranju.

Elvis Jackson je energičen in nadobuden predvsem pa strasten bend, ki bo v soboto pričaral pravo klubsko vzdušje. Skupina preigrava različne zvrsti atraktivni punk rock, pop, ska reggae in metal. Na koncertu lahko pričakujete dozo humorja, poskočno in zabavno glasbo ter vse največje hite iz petnajstletne glasbene kariere skupine Elvis Jackson. Ne zamudite tudi nekaj novih pesmi, ki jih bodo predstavili in testirali že v soboto.

Skupina se je uspešno že predstavljala na največjih festivalih in večjih klubih po Evropi ter sosednjih državah in je poznana po atraktivnih nastopih. Pri nas jih v klubih vidimo bolj redko, zato ne zamudite priložnosti.

Vstopnina:

 • Prvih 100 vstopnic: 5€
 • Od 101 vstopnice naprej: 8 €

NOVOST: vstopnice lahko kupite v KluBarju lahko pa jih kupite v predprodaji. Vstopnice naročite lahko tako, da pošljete elektronsko pošto na: vstopnice@klubar.si in napišete število vstopnic in za kateri koncert. Po elektronski pošti boste dobili navodila za nakup skupaj s TRR. Ponudba je veljavna le 24 ur! Zadnja elektronska naročila za sobotni koncert Elvis Jackson se pobirajo do četrtka do 21h, do petka do 12h pa mora biti vidno nakazilo.

Videospot skupine Elvis Jackson samo za vas, da vam polepšamo dan in vas pripravimo na sobotno noč

Elvis Jackson – I Believe In (MTV premiere video)

Uživajte in se vidimo!

Lokacija: KluBar, Slovenski trg 7, 4000 Kranj

V petek, 28. 11. 2014 ob 21:30 ne zamudite tradicionalnega prednovoletnega dogodka Krivci & Kompanija XS Festival, ki bo potekal v Klubu JAMA v Sv. Juriju ob Ščavnici.

Za odlično zabavo in veliko dobre glasbe z udarnimi ritmi bosta poskrbeli skupini Dežurni krivci in Cyphre Louis.

Dežurni krivci so prleška grunt rock skupina, z že 4 albumi, ki deluje že od leta 1996. Skupina se lahko pohvali s številnimi nastopi doma kot tudi v tujini. Bend se drži garažnega, podzemnega rock drivea, ki mu dodaja obilo odličnih kitarskih riffov, ki segajo od starih hard trikov in stoner »našponanosti« vse tja do alternative, post grunge in rahlo noise prijemov. Skladbe so lahko surovo rokerske kot tudi zelo poetične.

Skupina Cyphre Louis prihaja iz Ljutomera, in se je prvič predstavila leta 2010 na Grossmannovem festivalu fanatičnega filma in vina. Skupina se je tudi poimenovala po liku iz psihološkega trilerja Angel’s Hear. Njihova glasba ima »zombijski pridih« in je mešanica psychobillyja, countryja, rockabillyja in panka.

Nekaj za pokušino, da boste pripravljeni na noro petkovo noč

 • Dežurni krivci – Vstani!

 • Cyphre Louis – Dancing in a Bar

Uživajte in se vidimo!

Lokacija: Videm 14 A, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani