Divji 13. april v Ilirski Bistrici

V soboto 13. aprila, bosta MKNŽ-jev oder v Ilirski Bistrici okupirala dva legendarna obalna benda. In sicer bodo po več kakor enem letu na oder ponovno stopili zabavni alternativci Sensation in njihovi jezni ter malo bolj aktivni kolegi, hardkoraši Žižolath. Obe zasedbi ustvarjata v Luciji, in imata za seboj pohvalno število uspešnih nastopov po Sloveniji in izven njenih meja.

Svojevrstno edinstveni Sensation se bodo letos septembra lahko pohvalili s petnajsto obletnico delovanja in vsestranskega zadovoljevanja potreb svojih privrženk in privržencev. Edinstvenost svoje glasbe potrjujejo z mešanico različnih zvrsti, kot so ska, punk, rock, hardcore, hip-hop, pa še kakšne in skupaj z nenavadnimi glasovnimi sposobnostmi svojega, s smislom za humor nadarjenega, frontmana Viktorja ustvarjajo nadvse posebne avtorske skladbe. Leta 2004 so izdali svoj prvi studijski album z naslovom Kagada, že kar nekaj časa pa snemajo njegovega naslednjika, vendar jim ga zaradi drugih obveznosti in nekaj zamenjav članov (bobnarja in basista) še ni uspelo dokončati. Zato se bend toliko bolj potrudi pri izvedbi svojih nastopov in tudi tokrat je moč pričakovati pretresljivo živahen Sensation koncert.

In zato, da večer ne bo preveč sproščen, bodo poskrbeli podivjani Žižolath, ki prisegajo na agresivni hardcore, kateremu si upajo primešati tudi modernejše težkometalne prizvoke. Svojo jezo v kreiranje jasnih in glasnih kompozicij usmerjajo že od leta 2006. Fantje bodo tako kot vedno na oder stopili pokončno ter vsekakor spontano in samozavestno razbelili počutje še tako hladnega obiskovalca.

V MKNŽ-ju  lahko torej 13. aprila pričakujete izbruh silovite energije, ki je sposobna iz zimskega spanja prebuditi vsako živo bitje!

SENSATION: myspace.com/sensationizolafacebook.com/pages/SENSATION/192081691703

ŽIŽOLATH: myspace.com/zizolathfacebook.com/zizolath

Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani