Down, Kino Šiška – Prestavljen

Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
24. 06. 2013 / 21:00

Lokacija
Center urbane kulture Kino Šiška


Letošnjega junija se bodo stene Kina Šiška dodobra pretresle, saj bo Slovenijo prvič obiskal divji heavy-metal bend Down, ki ga vodi odlični zloglasni ex-Pantera pevec Phil (Philliph) Anselmo24. 6. 2013 ob 21.00 se bo vsem ljubiteljem divjih temačnih ritmov, eksperimentiranja z električnimi kitarami in odličnega growlanja izpolnila želja, da se naužijejo kvalitetne metalske glasbe, ki je na slovenski glasbeni sceni, kar nekako primanjkuje.

Več v napovedniku.

Ljubljanski DOWN bratovščini z velikim razočaranjem sporočamo, da je zasedba DOWN zaradi nepričakovanih in neugodnih zapletov s potovanji in logistiko prisiljena preložiti svoj koncert v Kinu Šiška, napovedan za 24. junij. Vsem, ki vstopnice že imate, bo kupnina vrnjena v celoti, novi datum pa bo objavljen kmalu. Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti, ki smo jih s tem povzročili oboževalcem, pa tudi agentom in organizatorjem, ki so si zelo prizadevali, da bi bend pripeljali v Slovenijo. Več informacij o novem datumu bo na voljo na spletni strani benda www.down-nola.com. Hvala za razumevanje. S spoštovanjem, DOWN Management

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani