EWOK – promocija prvenca No Time

Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
07. 03. 2013 / 21:00

Lokacija
Channel Zero


Danes, točno pet minut čez polnoč je izšel album No Time, prvenec domačega tria EWOK. Album sta napovedali skladbi Mr. Pacman in Street Lights, danes pa bend celotno ploščo predstavi na promocijskem koncertu v klubu Channel Zero.

Elektronski zvoki so osnova, občasno tudi rockersko zvenečega tria, ki potuje od melanholično zasanjanega pa do preprosto zabavnega. Album No Time si lahko brezplačno oz. po načelu – plačaj, kolikor želiš, prenesete z Bandcampa založbe Kapa.

EWOK – sicer poznani liki domačega glasbenega prizorišča – Miha Šajina, Milan Jerkič in Luka Kuhar danes svojo elektroniko torej kuhajo v živo, poleg še svežega albuma, pa bo na promocijskem koncertu na voljo tudi omejeno število posebne edicije ploščka.

Na promocijskem koncertu v ljubljanskem klubu Channel Zero bo poleg klasičnega cedeja, na voljo tudi omejena posebna edicija albuma.

Vstopnina: 5 eur

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani