Mosh beach party #3: Asking Alexandria + Silence Before

Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
25. 06. 2013 / 20:00

Lokacija
Gala Hala


Takoj po zaključku šolskih obveznosti in le nekaj dni po začetku poletja, se bo na odprtem vrtu Gala Hale na Metelkovi zgodil 3. mosh beach party, ki sta ga začela in v zadnjih dveh letih popularizirala znana benda – Parkway Drive leta 2011 in Suicide Silence leta 2012.

Tokrat pa se bo na Metelkovi ustavila angleška metalcore senzacija Asking Alexandria, ki v zadnjih letih tako kot Bring Me The Horizon, Bleed From Within, Architects in podobni osvaja svet – in to v veliki meri. Kvintet iz Yorka poleg razgibane glasbe, neusmiljeno dinamičnega šova in pristnega občutka prave brezskrbne zabave seveda ponuja možnost v živi situacijo poslušanih komadov iz plat Stand Up And Scream ter Reckless & Relentless. Letos pa bodo tudi izdali novo plato!

25. 6. 2013 se bodo v Ljubljani torej prvič v svoji karieri ustavili Asking Alexandria, ki bodo uprizorili pravi žur na letnem odru Gala Hale na Metelkovi. Prinesite napihljive žoge, zračne blazine in odbito garderobo, ki jo hranite za plažne pohode. Vstopnice so že na voljo pri Veselih dihurčkih, v trgovini Master of Metal v Ledina Centru, v Madnessu na Trubarjevi in pri On Parole. (I.C.)

DOMAČA PREDSKUPINA SILENCE BEFORE!!!

POWERED BY MONSTER ENERGY DRINK!

ASKING ALEXANDRIA

www.askingalexandriaofficial.com

SILENCE BEFORE

SilenceBeforeBand

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani