Drugi album benda si lahko že zavrtite na spodnjem linku in pa seveda tudi prenesete (plačaj kolikor želiš).

http://kaparecords.bandcamp.com/album/ao-portoro

Bend sicer letos šteje štiri leta, predlani je izdal prvenec, se lani preizkusil še na Klubskem maratonu, letos pa navdušeno zakorakal proti drugemu delu svojega filma. Alternativni rock devetdesetih, novovalovska šola, indie, rock in punk so klasični žanrski orisi, ki jih zasedba pretvarja v samosvoj izraz multijezičnih besedil in podivjanega rokenrola ali kot je ob izidu kompilacije Klubski maraton 12 dve novi skladbi za revijo Odzven komentiral glasbeni kritik Igor Bašin: “Čao Portorož, je opozoril nase lani z odličnim prvencem. V novih skladbah Ću in Anže ohranja nabrito vibro, v kateri ne moremo preslišati nalezljivega beograjsko-novosadskega trikotnika Disciplina kičme–Boye–Obojeni program.”

Bend, ki očitno simpatizira z domačimi mesti, se je album odločil posneti v Mariboru in sicer v dvorani Gustaf. Ekipa sodelavcev prav tako nadaljuje zgodbo prvega albuma. Za tehnično mojstrstvo in obračanje knofov je poskrbel Žare Pak, za mastering Janez Križaj, za vizualno podobo pa Mina Fina.

Album 19. decembra uradno izide pri založbi Kapa. Prav na ta dan pa zasedba ploščo premierno predstavi v Gala hali.

Facebook: facebook.com/pages/%C4%8Cao-Portoro%C5%BE/184888898219547
Fb dogodek – 19. 11. 2013 @ Gala hala: https://www.facebook.com/events/540862582666350/

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani