Jutri 21. 11. 2014 ob 22:00 v Lokalu Patriot v Novem mestu, ne zamudite koncerta kar dveh alternativnih rock skupin. Za odlično zabavo in veliko dobre glasbe z udarnimi sporočili bosta poskrbeli skupini Clade in Dirtswitch.

Alternativni rock band Clade prihaja iz Ljubljane in vam bo tokrat predstavil svoj prvi album z naslovom FIRSTBORN, ki je nastal po nekaj letih ustvarjanja. Inspiracija za ime albuma je prišla iz prvih občutkov očetovstva enega od članov skupine. Album vsebuje 11 pesmi, ki nosijo globoka in pomembna sporočila družbi.

Dirtswitch pa je alternativna rock zasedba iz Naklega pri Kranju. Skupina je takoj po nastanku pričela s pisanjem lastnih skladb, v letu 2010 pa se je že predstavila tudi tujim poslušalcem v dunajskem Gasometru. Po izdaji prvenca je skupina nadaljevala z ustvarjanjem, rezultat triletnega dela pa je drugi studijski album s pomenljivim naslovom NO SUCH THING AS GLORY.

Da boste pripravljeni na koncert, in, da vas že prej malo vznemirimo, vas vabimo k ogledu videospotov obeh skupin, uživajte in se vidimo!

Clade – Sheep (Official Video)

Dirtswitch – Looking Back (Official video)

Vstopnina za na koncert le 3€.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani