Za vse njene oboževalce in poslušalce bo četrtek, 14.3.2013 gotovo ostal še dolgo v spominu. Nelly Furtado se bo namreč sploh prvič v njeni glasbeni karieri mudila tudi na slovenskem glasbenem prizorišču. Nelly Furtado bo moč videti in seveda slišati v legendarni ljubljanski Hali Tivoli, ki jo je do sedaj uspelo napolniti le največjim glasbenikom pri nas. Nelly Furtado je gotovo ena izmed tistih, ki bodo dvorano napolnili do zadnjih kotičkov. Vsem njenim oboževalcem pri nas pa se bo tako končno uresničila želja, da bi znano in vrhunsko pevko končno lahko slišali tudi v živo.

Nelly Furtado je na glasbeni sceni že več kakor 10 let. Preboj ji je že davnega leta 2001 uspel z njenim prvim albumom. Tudi pri nas je s pesmimi, ki jih poznamo domala vsi – »I’m like a bird«, »Turn off the light«, »Forca«, »Say it right«, »Try«, »Promiscuous« itd. – hitro osvojila srca številnih ljudi, ki so se v njeni glasbi prepoznali in jim je hitro prirasla k srcu. Zato ne preseneča, da se bo njenega koncerta v Ljubljani 14.marca gotovo udeležilo veliko njenih oboževalcev. V Ljubljani bo Nelly Furtado gotovo zaigrala tudi svoje starejše uspešnice, vendarle pa je v ospredju njen na novo izdani album »The Spirit Indestructible«, ki ga predstavlja na letošnji turneji.

Več o Nelly in njeni glasbi lahko izveste na njeni uradni spletni strani www.nellyfurtado.com.

Če pa jo želite slišati v živo, si lahko vstopnico v predprodaji zagotovite na spletni strani Eventima: www.eventim.si in na vseh Eventimovih pooblaščenih prodajnih mestih.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani