Droge – kokain – beli prah, je na žalost še vedno tisti, ki vsrkava življenja premnogo ljudi, sporoča novi singel skupine Nitrox z naslovom Beli prah. Gre za staro zgodbo na nov način, kako to vidimo mi. Vsekakor ne gre za izpovedni komad, sem pa v preteklosti žal imel prijatelje, kolege, ob katerih sem imel možnost spoznati kaj ta prah počne ljudem, ter ob tem bil kratkomalo šokiran. Vsekakor je bila to podlaga za nastanek tega komada, nam je o skladbi povedal pevec skupine Alex.

Pesem Beli prah krasi album Planet sanj, ki je izšel 31. marca 2012. Tako kot plošča je tudi ta pesem prežeta z ostrim polnim pomena besedilom, ki se dotakne prav vsakega posameznika. Beli prah predstavlja epilog plošče in izraz prave rockovske osebnosti skupine, ki se je oblikovala vse od leta 2005. Skupina je v teh letih doživela veliko sprememb v zasedbi, a kot celota vedno ostala zvesta svojemu značaju, ki ga izražajo s presenetljivo dobrimi teksti v rockovskem stilu, s katerimi se dotikajo pogleda na mračnejšo vsebino življenja, ki je velikokrat prezrta, a zaradi tega nič manj vredna naše pozornosti. Vse omenjeno je pesem Beli prah. Je temna stran, ki si želi sonca.

[youtube id=”JYkMBzRyBlA” width=”715″ height=”402″]

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani