Bobenbasovsko veselico bo v petek, 22. marca, prvič gostila ljubljanska hengarnica Brooklyn, kjer bo pod okriljem ekipe Drumwise zažgolela godba angleškega didžeja in producenta BCeeja. Družbo mu bo delala seksi vokalistka Riya.

Čeprav druga polovica preteklega leta BCeeju in njegovi založbi Spearhead ni bila preveč naklonjena in mu kriza ni pogledala čez prste, se eno od odmevnih drum’n’bass imen z Otoka nikakor ni vdalo v usodo. Z dvignjeno glavo gospod Steve Jeffery alias BCee napoveduje nove izdaje pri založbi Spearhead Records, katere šef je prav on.

BCee ima za seboj dolgo glasbeno kilometrino, predvsem z ustvarjanjem singlov, didžejanjem, promocijo in upravljanjem založniške obrti, medtem ko je produkcijo albumov pognal šele pred dvema letoma, ko je izdal svoj prvi dolgometražni plošček z naslovom Beat The System, na katerem je gostil tudi sočna imena vokalistov, kot sta Robert Owens in Shaz Sparks. »Ustvariti nekaj, kar bi ljudje radi slišali, terja kar nekaj časa,« nam je na vprašanje, zakaj je album na prodajne police prišel po letih ukvarjanja z glasbo, preprosto odgovoril. Igranje z zvoki in počasi razvijajoči se komadi so mu, kot je še pojasnil, vzeli veliko časa, kar kaže na to, da stvari ne naredi na prvo žogo.

Izdaj je še, da tudi prihajajoči album, katerega izid BCee napoveduje v oktobru ali novembru letos, bo poln vokalov in zagotovo tudi sočnih likvidnih vibracij, s katerimi razneži žensko dušo. Z novim materialom bo, kot obljublja, očaral tudi Brooklyn: »Zavrtel bom nekaj komadov s prihajajočega albuma, pa tudi nekaj remiksov, ki sem jih pripravil. Obetajo se torej poživljajoče party vibracije

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani