Severa Gjurin bo naša srca in ušesa ogrela v SiTi Teatru v BTC, Ljubljana. Koncert je bil sprva predviden za termin 7.3.2013 ob 20.00, a je zaradi bolezni sedaj prestavljen na sredo, 13.3.2013 ob prav tako 20. uri. Severa bo s spremljevalnim bandom tako nekoliko podaljšala praznovanje dneva žena in vseh mučenikov, ki praznujemo ta konec tedna. Koncert Severe Gjurin bo potekal v okviru SiTi za dobro musko.

Večer v družbi Severe in banda seveda obeta veliko – prečudovit glas, harmonične melodije, nepozabne glasbene utrinke. Tisti, ki ste že kupili vstopnice za prvotno načrtovani termin, torej za 7.3, jih lahko brez težav uporabite tudi na nadomestnem terminu. Pri tem ni potrebna nobena menjava ali kakršna koli dodatna rezervacija. Koncert priljubljene Severe Gjurin organizira SiTi Teater BTC.

Vstopnice je moč kupiti v predprodaji po 13,5 – 15 evra ali pa na sam dan dogodka po 18 evrov. Koncert bo prava poslastica za vse, ki se navdušujete nad izjemnim glasom pevke Severe in za vse tiste, ki obožujete nežen akustični zvok njenega spremljevalnega banda. Severa Gjurin je zagotovo ena izmed najvidnejših in najbolj glasovno izpiljenih vokalist pri nas v zadnjem času, zato so njeni koncerti vselej prava paša za naša ušesa in dušo. Na koncertu nas bo razveseljevala še z glasbeniki Žigo Golobom na kontrabasu, Gašperjem Peršlom za bobni in Dejanom Lapanjo na kitari.

Za ta večer so skupaj pripravili nekaj novih aranžmajev starega materiala, hkrati pa bodo glasbeniki poslušalce presenetili tudi z novejšimi skladbami, med njimi tudi s pesmimi »Ti si moje srce«, »Sej vame«, »Kakor da se ni nič zgodilo« in drugimi.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani