Mi2 prvič v Zlatem zobu v Ljubljani

Eden redkih pravih etno klubov pri nas – Zlati zob v Ljubljani – bo 9.3.2013 ob 20.00 prvič gostil znano slovensko rock skupino Mi2. Mi2 sestavlja pet članov – pevec »Tonč« oziroma Tone Kregar, ritem kitarist in pevec »Dimek« (Jernej Dirnbek), kitarist Egon Herman (»Srajca«), basist Robert Novak oziroma »Flik« in bobnar Igor Peter Orač, ki sliši na vzdevek »Mali«.

Skupina Mi2 že vrsto let navdušuje staro in mlado in so pravzaprav ena izmed vodilnih slovenskih rock skupin. Njihova glasbena kariera je razpeta med Ljubljano in Mariborom, na svojih rednih vajah pa se člani skupine Mi2 dobivajo v okolici Podčetrtka. Tam je tudi nastal večji del njihovega glasbenega materiala, ki so ga fantje predstavili na kar 7-ih doslej izdanih albumih. Skupaj nastopajo in igrajo že zavidljivih 17 let in v tem času je nastalo kar nekaj zimzelenih komadov.

Doslej so Mi2 že dvakrat sodelovali z Juretom Longyko v oddaji Izštekani in tako za svoje poslušalce pripravili akustično preigravanje sicer svojih rockerskih skladb. 9. marca se bodo fantje prvič mudili v ljubljanskem etno klubu Zlati zob, kjer bodo za vse obiskovalce gotovo pripravili nepozaben glasbeni žur. Tako bomo vsi poslušalci lahko uživali v zvokih znanih komadov kot so Črtica, Sladka kot med, Samo tebe te imam, Pojdi z menoj v toplice, Zbudi se za 1. maj, Teta Estera in še mnoge druge. Večer s skupino Mi2 je tako garancija za dobro zabavo in kvalitetno glasbo. V Zlatem zobu boste lahko v dvorani in v sproščenem ambientu tako prisluhnili odlični rockerski zasedbi, zraven pa tudi kaj okusnega pojedli in spili.

Etno klub zlati zob Mi2
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani