Nina Pušlar, Hiša mladih, 22.3.2013 ob 21:00

Bar Hiša Mladih nam bo v sodelovanju z društvom Wada, 22. marca postregla s pravo glasbeno poslastico. Nina Pušlar bo končno obiskala Ajdovščino in se ji predstavila s svojim izjemnim glasom.

Nina je postala znana širši Sloveniji, ko je leta 2005 zmagala na Bitki talentov, kar ji je prineslo pogodbo z NIKA Records. Skupaj so izdali Ninin prvi singel, Ni ona, ki je bil le pričetek njene, zdaj že izjemne kariere. Prvi album Nina Pušlar je bil velik uspeh in odlična odskočna deska za njeno nadaljno kariero, saj je leta 2010 na Emi dosegla, po mnenju njenih zvestih oboževalcev sicer nehvaležno, drugo mesto, vendar je to nikakor ni potrlo, saj je še istega leta izdala svoj drugi album Slečeno srce, ki je bil odlično sprejet. Sledil mu je še tretji samostojni album Med vrsticami, s skladbami kot so Slečeno srce, Dež, Odhajam z vetrom, Tik tak tok in Pozdrav z ljubeznijo, pa se je Nina v Sloveniji dokončno utrdila kot ena najboljših pop pevk.

Aprila 2012 je postala ambasadorka, na slovenskem trgu nove stimulacijske pijače, Sexes, ki jo pridno predstavlja na svojih koncertih, sempetmbra pa je prvič v svoji karieri nastopila na odru Slovenske popevke in v sodelovanju s Stiškim kvartetom dosegla odlično drugo mesto. Njen glas tako postaja vedno bolj prepoznaven in naša ušesa se ga kar ne morejo preposlušati, zato je obisk njenega koncerta skoraj da obvezen. V Ajdovščino prihaja s svojim bendom, karte se že prodajajo kot po maslu, koncert bo prav gotovo neverjeten in kdor se ga ne bo udeležil, mu bo prav gotovo žal. Torej, 22. marca vsi v Ajdovščino!

Nina Pušlar
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani