Nov videospot Uroša Zagožna

Uroš Zagožen je mlad slovenski glasbeni izvajalec, ki s svojo romantično glasbo in čustvenimi napevi navadno razneži predvsem žensko publiko. Da pa ne bo pomote – med njegovimi poslušalci je tudi precej moških, ki uživajo v Uroševi melodiki in spevnosti njegovih skladb. Uroš Zagožen pa ni le odličen vokalist, temveč se je odločil, da bo posnel tudi videospot (že njegov drugi) za odlično pesem »Prišel bo dan«.

Pesem je med občinstvom že dobro sprejeta, zato se zdi izdaja videospota odlična zamisel. Uroš Zagožen tako s svojim marljivim delom in talentom dokazuje, da je sploh v zadnjem času izjemno aktiven in povsem predan ustvarjanju nove avtorske glasbe.  Uroš se tako z vsako novo nastalo avtorsko skladbo tudi hitro približuje izidu svojega prvega glasbenega albuma, ki ga njegovi oboževalci že nestrpno pričakujejo. Album bo zaznamovan z romantičnim pridihom in spevnimi skladbami, žanrsko pa Uroš ostaja zvest za njega tipičnemu pop-rock slogu. Njegova besedila in pesmi so izjemno tenkočutne in subtilne, zato se za uspeh nastajajočega albuma gotovo ni bati. Nov videospot Uroša se dotika večne in nikoli izpete teme – ljubezni. Snemali so ga pod budnim očesom režiserja Aleksa Šterna v Celju, in sicer v klubu Local.

V videospotu Uroš nastopa kot pevec skupine, ki nastopa v nočnem lokalu, katerega obišče lepa in skrivnostna ženska. Med pevcem Urošem in skrivnostno lepotico se v spotu spletajo skrivnostne, strastne in hrepeneče vezi.  Skrivnostno lepotico, ki obišče nočni klub, je v videospotu upodobila Klavdija Klemenc. Klavdija je povrhu vsega tudi velika Uroševa oboževalka, zato ji je bila vloga v novem videospotu zares pisana na kožo. Videospot za pesem »Prišel bo dan« bo tako z zanimivo zgodbo in odlično pesmijo gotovo navdušil Uroševe poslušalce. Ker se večina Uroševih pesmi dotika hrepenenja in ljubezni ter njene cene, je tudi pesem »Prišel bo dan« in videospot zanjo moč uvrstiti v niz Uroševih uspešnic.

[youtube id=”MB3gvBK6jQk” width=”715″ height=”402″]

Uroš Zagožen – Prišel bo dan

Uroš Zagožen
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani