Peter Hook & The Light

V Kinu Šiška bo 22. Marca 2013, ob 20. uri moč slišati znano in priljubljeno skupino Peter Hook and the Light. Skupina za mnoge pomeni pravi praznik Joy Division, saj gre pri nastopu skupine Peter Hook and the Light za ponovno srečanje z glasbo nekdanjega banda Joy Division. Le-to je gotovo moč uvrstiti med najpomembnejše skupine v sodobni popularni glasbi. Peter Hook je namreč ustanovni član skupine Joy Division, hkrati pa tudi njen basist in so-vokalist.

Tako bo skupina Peter Hook and the Light za svoje poslušalce pripravila srečanje s priljubljeno glasbo znanega Joy Division. Skupina bo tako preigravala skladbe iz najbolj poslušanega in znanega albuma skupine Joy Division, imenovanega »Unknown Pleasures«. Pesmi bodo preigravali v enakem zaporedju kot na plošči in v celoti, poleg pa bodo igrali tudi nekatere manj znane skladbe in nekatere njihove klasične pesmi. Za podrobnejše informacije o repertoarju skupine Peter Hook and the Light pa si lahko njihovi oboževalci več preberete na spletni strani Petra Hooka – www.peterhook.co.uk.

Peter Hook bo tako poskušal oživiti znane in priljubljene skladbe njegove nekdanje skupine Joy Division, hkrati pa bo na ta način s svojo novo skupino predstavil bogato zgodovino in prehojeno pot njegovega prejšnjega banda. Za vse, ki se ne morete odločiti, ali bi se koncerta udeležili, je gotovo pomemben podatek, da so mnogi relevantni glasbeni kritiki njegov poskus oživljanja starega preko novega ocenili za uspešen in ploden projekt. Kot je bila izziv skupina Joy Division, je za britanski rock gotovo izziv tudi skupina Peter Hook and the Light.

Vstopnice za omenjen koncert si lahko v predprodaji zagotovite že za 19 evrov.

Peter Hook
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani