Skupina Elvis Jackson prihaja v KluBar

V soboto, 29. 11. 2014, ob 22:00 uri ne zamudite koncerta skupine Elvis Jackson. Koncert bo potekal v KluBaru v Kranju.

Elvis Jackson je energičen in nadobuden predvsem pa strasten bend, ki bo v soboto pričaral pravo klubsko vzdušje. Skupina preigrava različne zvrsti atraktivni punk rock, pop, ska reggae in metal. Na koncertu lahko pričakujete dozo humorja, poskočno in zabavno glasbo ter vse največje hite iz petnajstletne glasbene kariere skupine Elvis Jackson. Ne zamudite tudi nekaj novih pesmi, ki jih bodo predstavili in testirali že v soboto.

Skupina se je uspešno že predstavljala na največjih festivalih in večjih klubih po Evropi ter sosednjih državah in je poznana po atraktivnih nastopih. Pri nas jih v klubih vidimo bolj redko, zato ne zamudite priložnosti.

Vstopnina:

  • Prvih 100 vstopnic: 5€
  • Od 101 vstopnice naprej: 8 €

NOVOST: vstopnice lahko kupite v KluBarju lahko pa jih kupite v predprodaji. Vstopnice naročite lahko tako, da pošljete elektronsko pošto na: vstopnice@klubar.si in napišete število vstopnic in za kateri koncert. Po elektronski pošti boste dobili navodila za nakup skupaj s TRR. Ponudba je veljavna le 24 ur! Zadnja elektronska naročila za sobotni koncert Elvis Jackson se pobirajo do četrtka do 21h, do petka do 12h pa mora biti vidno nakazilo.

Videospot skupine Elvis Jackson samo za vas, da vam polepšamo dan in vas pripravimo na sobotno noč

Elvis Jackson – I Believe In (MTV premiere video)

Uživajte in se vidimo!

Lokacija: KluBar, Slovenski trg 7, 4000 Kranj

elvis jackson klubar
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani