Veseli december v Krškem s skupinama Ooral sea in Clade

 

V soboto, 13. 12. 2014, se bo ob 21.00 uri v MC Krško pričel koncert dveh slovenskih skupin, Ooral sea in Clade.

Ooral sea sta dva tipa iz Slovenije, ki igrata muziko. Vsaj tako se predstavljata Slavc in Bufo, fanta iz Krškega, ki igrata komad Fake Food. Tudi videospot za skladbo se sklada s celotnim paketom – sloni na garažnem pristopu, kar v njunem primeru pomeni, da sta za vse odgovorna sama. Video je rahlo odpiljen in zajebantski, predvsem pa iskren in neumeten.

Skupina Clade preigrava alternativni rok, njihova glasba pa je v celoti avtorska. Besedila so družbenokritična in nastavljajo današnji družbi ogledalo. Glasbo skupine Clade definirata predvsem subtilen kitarski zvok in energičen ritem. Koncert v Krškem je nova postaja na njihov turneji po Sloveniji ob predstavitvi njihovega prvega albuma Firstborn, ki je izšel oktobra. Vsi, ki se boste udeležili koncerta, boste ob vstopnici dobili tudi brezplačno digitalno plato.

Spodaj si oglejte uradna videospota obeh nastopajočih.

 

Ooral sea – Fake Food

 

Clade – Sheep

 

Lokacija: MLADINSKI CENTER KRŠKO, Cesta krških žrtev 105, Krško

clade
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani