Zasvingajte s skupino Manouche in znanimi gosti

V petek, 5. 12. 2014, ob 21:00 uri ne zamudite koncerta skupine Manouche, ki bo v Cvetličarni v Ljubljani, predstavila svoj novi album.

Glasbena skupina Manouche je petčlanska zasedba, ki prisega na swing, v njihovi glasbi pa je mogoče zaslutiti tudi nekaj rock-a in jazz-a. Manouche imajo velik mednarodni potencial, premorejo preprosta besedila, močne plesne ritme, so v trendu, imajo melodične linije in nekaj glasbenih virtuozov. Skupina Manouche je bila pred kratkim tudi na turneji mednarodnega festivala Le Grand Soufflet, kjer je skupina opravila več uspešnih nastopov. Skupina Manouche je, tako kot vedno, tudi v Franciji pustila dober vtis in kar nekaj albumov.

Ne zamudite priložnosti in pridite na koncert, ki bo potekal v ljubljanski Cvetličarni. Na koncertu, poleg predstavitve novega albuma ne bodo manjkale njihove dosedanje uspešnice. Zasedba Manouche, vas bo popeljala v zvok 20-ih in 30-ih let prejšnjega stoletja, seveda v sodobni in izjemno privlači zvočno-plesni podobi, s svojimi prešernimi ritmi in vrhunskim vzdušjem.

Skupina Manouche bo zaslužna, da boste na prvi petek v decembru deležni prave elektro swing poslastice. Da bo večer še bolj poseben, ne bodo manjkali tudi številni znani gostje, kot so:

  • Alenka Godec
  • Klemen Klemen
  • Hannaah Mancini
  • + gost presenečenja

Vstopnina:

  • Prvih 100 vstopnic: 12,99 €
  • Predprodajna cena: 14,99 €
  • Na dan koncerta: 17,99 €

Vstopnice lahko kupite na Eventimu in Petrolu.

 

Pred koncertom lahko »zasvingate« že doma.

Manouche – Bi Šla naprej?

Manouche – Kje Si Lubi?


Lokacija: Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana

manouche
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani