Zlati Zob se bo majal v ritmih Bluesa

V četrtek, 18. 12. 2014 ob 20:00 uri, vsi ljubitelji pravega Bluesa, ne smete zamuditi koncerta, slovenske unikatne skupine Mojo Hand, ki se bo odvijal v Klubu Zlati Zob v ZZ Plesno – koncertni dvorani.

Mojo Hand so skupina izvrstnih glasbenikov, ki vedno poskrbijo za kvalitetno izvedeno glasbo ter s čustvi nabito mešanico Bluesa in Soula. S svojo energijo in odličnim pristopom publiki sežejo vedno vse tja do srca. Mojo Hand deluje že od leta 1995 in je že od začetka zasnovan na podlagi texaškega Bluesa ter Rhytm’n’Bluesa.

Odzivi na koncerte skupine Mojo Hand so vedno odlični. Skupina je posebna zaradi dobre uigranosti, dinamičnega repertoarja, izjemnega in močnega glasu pevke Azre, katere glas je ustvarjen za to zvrst glasbe. Slovenska Blues zasedba bo tokrat predstavila tudi nekaj avtorskega materiala, zato ljubitelji te zvrsti glasbe ne smete zamuditi koncerta.

Vstopnice

  • V predprodaji 10 €
  • Na dan koncerta 15 €

Vstopnice lahko kupite v klubu Zlati Zob od srede do sobote med 18:00 in 23:59 ter vseh na prodajnih mestih Eventim
Da boste še pred koncertom, dovolj ogreti.

Mojo Hand – Azra

 

Lokacija: Klub Zlati Zob, Dvorec Sela, Zaloška cesta 69, 1000 Ljubljana

mojo hand
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani