Zvok rocka bo odmeval v JAMI

V petek, 28. 11. 2014 ob 21:30 ne zamudite tradicionalnega prednovoletnega dogodka Krivci & Kompanija XS Festival, ki bo potekal v Klubu JAMA v Sv. Juriju ob Ščavnici.

Za odlično zabavo in veliko dobre glasbe z udarnimi ritmi bosta poskrbeli skupini Dežurni krivci in Cyphre Louis.

Dežurni krivci so prleška grunt rock skupina, z že 4 albumi, ki deluje že od leta 1996. Skupina se lahko pohvali s številnimi nastopi doma kot tudi v tujini. Bend se drži garažnega, podzemnega rock drivea, ki mu dodaja obilo odličnih kitarskih riffov, ki segajo od starih hard trikov in stoner »našponanosti« vse tja do alternative, post grunge in rahlo noise prijemov. Skladbe so lahko surovo rokerske kot tudi zelo poetične.

Skupina Cyphre Louis prihaja iz Ljutomera, in se je prvič predstavila leta 2010 na Grossmannovem festivalu fanatičnega filma in vina. Skupina se je tudi poimenovala po liku iz psihološkega trilerja Angel’s Hear. Njihova glasba ima »zombijski pridih« in je mešanica psychobillyja, countryja, rockabillyja in panka.

Nekaj za pokušino, da boste pripravljeni na noro petkovo noč

  • Dežurni krivci – Vstani!

  • Cyphre Louis – Dancing in a Bar

Uživajte in se vidimo!

Lokacija: Videm 14 A, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici

dezurni_krivci
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani